Op zoek naar meer rust in het drukke leven met een jong gezin, begon ik jaren geleden aan een les Poweryoga. Ik voelde heel mijn lijf; dat was wennen. Toch volgde ik nog een les... en ben niet meer gestopt met yoga.

Er kwam meer ruimte, bewustzijn. Het voelde als thuiskomen. 

Het werd een deel van mijn leven en ik wilde alles weten over het lichaam: hoe het werkt en waarom. Na een aantal cursussen op dit gebied, volgde ik de opleiding tot docente Poweryoga bij het Dasra Center te Montfoort. Hierin heb ik 2 jaar met veel enthousiasme lesgegeven.

Maar het pad ging verder. Het mocht zachter en met meer verdieping. Onder andere de lessen en workshops in Sacred Pranayoga (een combinatie van het Inca Sjamanisme en Yoga),  Zenmeditatie, een cursus voetreflexologie en de opleidingen bij Integrale Yoga in Rotterdam hebben mij daarbij erg veel gebracht.

Na mijn diploma's voor de docentenopleidingen Beginners, Gevorderden 1, 2 en 3, Kinderyoga, Zwangerschapsyoga en een Hatha Yoga verdiepingscursus bij Integrale Yoga Nederland te hebben ontvangen, wilde ik ook hier verder in, op zoek naar meer kennis, ervaring en verdieping. Dit vond ik in de vorm van de bijzondere meesteropleidingen Hoger dan Yoga I en II en Supramentale Yoga. Het heeft me erg veel verdieping, mooie inzichten en bijzondere ervaringen gegeven, waarvoor ik zeer dankbaar ben.

Met veel plezier en voldoening geef ik dit alles door in de yogalessen en workshops.
De eigentijdse lessen zijn gebaseerd op de Integrale Yoga. Dit is een volledige moderne yoga, waarin alle elementen van de traditionele yogavormen zijn terug te vinden.
Dit alles met als doel een steeds hoger bewustzijn te ontwikkelen, waardoor je meer ontspannen en bewuster in je leven staat. Bewuster leven zorgt ervoor dat je meer kunt genieten van het leven.
Zoals dat bedoeld is.

Maureen Lassooy